Lakossági vízkezelés / Töltetes szűrés

Töltetes szűrésTöltetes szűrés

Magyarország majdnem teljes területén a regionális vízművek a magyar ivóvíz-szabványnak megfelelő vizet szolgáltatnak, ami azt jelenti, hogy a legtöbb helyen a vezetékes víz emberi fogyasztásra alkalmas.
Az alkalmasság azonban minőségileg alacsonyabb kategória az emberi fogyasztás szempontjából optimális ivóvíznél. Cégünk ivóvízszűrő berendezései, mint a mechanikus, mint pedig egyéb a víz élvezeti értékét hátrányosan befolyásoló anyagot kiszűr az ivóvízből, hogy Önnek és családtagjainak az emberi szervezet számára optimális, forrásvíz minőségű ivóvíz álljon rendelkezésére.

Ha Ön és családja töltetes ivóvíz szűrőberendezéssel tisztított vizet fogyaszt, illetve használ a főzéshez...

  • ...szervezete hatékonyan méregtelenedik.
  • ...az Ön által készített kávé, tea és leves zamatosabb lesz.
  • ...gyermekei és idősebb családtagjai – akik érzékenyebbek a fertőzésekre – bátran fogyaszthatnak tisztított vizet, a víz forralása szükségtelenné válik.

A töltetes ivóvíz szűrőberendezéssel rendelkező háztartás tehát:

  • olcsóbb – a palackos ásványvizek helyett fogyasztott, otthon előállított, csökkentett sótartalmú, tisztított víz bekerülési költsége kevesebb, mint 3,- Ft literenként.
  • egészségesebb – a szűrt csökkentett sótartalmú tisztított víz szervezetünk hatékonyabb méregtelenítését, ezáltal vitalizálását segíti elő.

Ha Ön úgy gondolja, hogy örülne a saját berendezése által előállított, garantáltan tartósítószer- és szennyeződés mentes, csökkentett sótartalmú ivóvíznek otthonában, tekintse meg ivóvíztisztító berendezés kínálatunkat! Esetleges kérdéseit, észrevételeit írja meg e-mailben, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken!


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

West Water Víztechnika Kft.

9700 Szombathely,
Engels u. 23
Telefon:
0694508180
Fax: 0694508179
Mobil:
06209686019
06306670717
E-mail:
info@west-water.hu
West Water Víztechnika Kft. - Magyar