Lakossági vízkezelés / Fordított ozmózis

Fordított ozmózisFordított ozmózis

A fordított ozmózisról:
A fordított ozmózis során egy hígabb oldattól féligáteresztő és mechanikailag szilárd membránnal elválasztott tömény vizes oldatra az ozmózisnyomásnál nagyobb nyomás hat. Ilyenkor a vízmolekulák a hígabb oldatba áramlanak, és a töményebb oldat koncentrációját növelik. Az ozmózist elsősorban az ivóvízkezelés során alkalmazzák, ahol zárt technológiai rendszerben, nyomás alatt egy féligáteresztő membránon préselik át az előszűrt vizet. A fordított ozmózis során használt membrán vízáteresztő mérete 0,0001 mikron nagyságú, amely így kiszűri a kezelendő vízben lévő szinte összes fizikai és kémiai szennyező anyagot, valamint a mikroorganizmusokat is. Háztartási méretű fordított ozmózisos berendezéseink a hálózati csapvízből szűrt, garantáltan szennyeződés- és csíramentes, sótartalmában optimalizált, mesterséges ásványvizet állítanak elő.

Ha Ön és családja fordított ozmózissal szűrt vizet fogyaszt, illetve használ s főzéshez...

  • ...szervezete hatékonyan méregtelenedik.
  • ...az Ön által készített kávé, tea és leves zamatosabb lesz.
  • ...gyermekei és idősebb családtagjai – akik érzékenyebbek a fertőzésekre – bátran fogyaszthatnak vizet forralás nélkül.

A fordított ozmózisos ivóvíztisztító berendezéssel rendelkező háztartás tehát:

  • olcsóbb – a palackos ásványvizek helyett fogyasztott, otthon előállított, csökkentett sótartalmú mesterséges ásványvíz bekerülési ára kevesebb, mint 5,- Ft literenként.
  • egészségesebb – a csökkentett sótartalmú ásványvíz szervezetünk hatékonyabb méregtelenítését, ezáltal vitalizálását segíti elő.

Ha Ön úgy gondolja, hogy örülne a saját berendezése által előállított, garantáltan tartósítószer- és csíramentes, csökkentett sótartalmú ivóvíznek otthonában, tekintse meg fordított ozmózisos ivóvíztisztító-kínálatunkat! Esetleges kérdéseit, észrevételeit írja meg e-mailben, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken!
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

West Water Víztechnika Kft.

9700 Szombathely,
Engels u. 23
Telefon:
0694508180
Fax: 0694508179
Mobil:
06209686019
06306670717
E-mail:
info@west-water.hu
West Water Víztechnika Kft. - Magyar